⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Единечен чаршав со ластик + ГРАТИС навлака ⚠️⚠️⚠️

Hexemonia

1,490.00 ден

Има залиха

  • Броj играчи: 2-4
  • Времетраење:  30-45 мин
  • Возраст: 13+
  • Издавач:  Pendragon Game Studio
Спореди

The civilization of ancient Greece reached its height between the 8th and 6th Centuries BC. During this era, mighty city-states competed in every way: art, architecture, religion, commerce, and even war. Each city fought for supremacy over the others in a relentless struggle for control of the land and the exploitation of its resources.

In Hexemonia, you are the leader of a growing Greek city-state. You must compete for supremacy over the other city-states by expanding your city, controlling the resources produced by the land, and using your military and cultural might to overcome your rivals.

Your goal is to make your own city-state prosper, by accumulating wealth, conquering neighboring lands, expanding your city, and obtaining the favor of the gods. The winner is the player with the most victory points at the end of the game.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu