Horse Academy

1,790.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди
Одредете ја патеката и скокнете до целта!
Одредете си ја патеката од почеток до крај и темпирајте го пристигнувањето до целта!

 Дали се наоѓате на патот за решавање на 80-те предизвици?

Јавање и решавање на предизвици!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. логика
  2. концентрација
  3. визуелна перцепција
  4. решавање на проблеми
  5. планирање

Main Menu