IQ Arrows

790.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Пратете ги стрелките, најдете го решението!

IQ Arrows нуди потполно нова насока… во логичките игри.

Треба да ги поставите сите стрелки на таблата, но исто така треба да бидат свртени во вистинската насока, посочена во предизвикот.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми

Main Menu