IQ Circuit – Golden Edition

990.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games
Спореди
Категории , Tag:

IQ Circuit е една од возбудливите нови IQ-игри за 2021 година. Можете ли да ги споите точките без да предизвикате краток спој во вашиот мозок? Поставете ги сите делчиња на таблата и создадете патеки. Вклучува 120 предизвици на 5 нивоа – од почетник до експерт.

Овие малечки травел игри се идеални за играње насекаде и во секое време, од пред вашиот телевизор, до долго патување со кола. Многу часови забава во дланката на вашата рака.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. решавање на проблеми
  3. просторен увид

Main Menu