IQ Digits

1,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Пресметај дали бројките може да ти дадат точен резултат!

Ако сакате вистински предизвик, ‘IQ Numbers’ е за вас! Можете ли да ги вметнете сите делови во таблата за игра? ‘IQ Digits’ е уникатна компактна игра. лесна за носење на пат, која содржи 120 предизвици, од лесни до многу тешки.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми

Main Menu