IQ Focus

790.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games
Спореди
Категории , Tag:

Фокусирај се на центарот!

Секој предизвик покажува како треба да изгледа зоната на фокус (3х3 квадрати), за да го поминете предизвикот.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. решавање на проблеми
  3. просторен увид
  4. планирање

Main Menu