IQ Mini

390.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6+
  • Броj на играчи: 1
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Минималистички димензии, максимални предизвици!

Џебен предизвик, каде и да одите. Создавајте сопствени предизвици преку придвижување на парчињата и пополнување на таблата. Изберете си боја и предизвикајте се себе си, пријателите и семејството, за поголема забава. Пронајдете ги додатните предизвици, насоки и решенија на интернет!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. решавање на проблеми
  3. просторен увид

Main Menu