IQ Xoxo

790.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games
Спореди
Категории , Tag:

Гушкање и бакнежи*… за вашиот мозок!

Предизвикот е да се постават сите петоделни парчиња на таблата, во ХОХО поредок.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. флексибилно размислувасње
  5. планирање

* XOXO обично се употребува на крајот од текст, писмо, за да означи гушки и бацки.

Main Menu