Jack and the Beanstalk

2,000.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 4-7
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Пуштете ги сликичките да паднат долу… а потоа да се качат најгоре!

Класичната бајка за Џек и волшебното гравче, преточена во тродимензионална логичка игра за деца од претшколска возраст.

Можете ли да му помогнете на Џек да се искачи по стеблото од џиновското магично растение?

Можете ли да ги спуштите деловите од стеблото најдолу, да бидат исти како на сликата од предизвикот?

(сликите ротираат при спуштање!)

Покрај играва, производот содржи и сликовница со класичнава бајка, но овојпат со нов крај!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. планирање
  2. решавање на проблеми
  3. визуелна перцепција
  4. просторен увид

Main Menu