Jekyll vs Hyde (MK/SRB)

1,390.00 ден

Има залиха

  • Правила на македонски јазик
  • Број на играчи: 2
  • Времетраење:  30 мин
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Mandoo Games
Спореди

Jekyll vs. Hyde e дуел базиран на познатата класична новела Чудниот случај на др. Џекил и мистер Хајд на Роберт Луис Стивенсон. Во улога на др. Џекил треба да ги издржите страотните напади на мистер Хајд, за да го заштитите својот ум и за да ја сочувате тајната за вашата дуална природа.   А кога сте мистер Хајд, ваша цел е да доминирате врз др. Џекил, за тој да го надмине својот идентитет и стане мистер Хајд.

Main Menu