Little Red Riding Hood Deluxe

2,000.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 4-7
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Поставете ги сите парчиња од пејсажот и создадете пат за Црвенкапа до куќичката на баба! Потоа можете да играте и со волкот. За него ќе треба да се постави посебна патека, но треба да се внимава да не пристигне во куќата пред Црвенкапа!

24 предизвици без и 24 со волкот!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. просторен увид
  3. решавање на проблеми
  4. планирање
  5. визуелна перцепција

Main Menu