Magic Forest

790.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 1
  • Вoзраст: 8+
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Пронајди го патот и реши ја мистеријата!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. просторен увид
  3. решавање на проблеми
  4. планирање
  5. логика

 

Main Menu