Monopoly Crooked Cash

2,790.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-6
  • Времетраење:  3090 мин.
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Hasbro
Спореди

Во играта Monopoly Crooked Cash, работите не се секогаш како што изгледаат. Некој додаде лажни готовина и лажни картички за шанса! За среќа, г-дин Монополи им дава на играчите својот декодер за да можат да ги најдат фалсификатите и сепак да заработат богатство.

Тоа е игра на скриени откривања и играчите можат да ги предизвикаат своите противници за користење фалсификати со монети за обвинување. Но, користете ги мудро! Добивате само неколку монети за играње. Вклучува монополски токени кои ја играат измамничката тема.

Нормалните правила и игра се рационализирани за да ја направат играта прилично брза. Играта завршува кога ќе се продаде последната улица. Играчот со најмногу пари на крајот – вистински или лажен – победува.

Main Menu