Monopoly: One Piece

2,790.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-8
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Winning Moves
Спореди
  • Омилената семејна игра на табла во светот го носи ова возбудливо издание на One Piece Monopoly
  • Изберете го омилениот нарачан лик од One Piece кој игра токен и обиколете ги омилените ликови од One Piece
  • Напредете до Белами, Виолет или дури и Луфи – дали ќе должите кирија или ќе ги жнеете наградите?
  • Изградете ја вашата куќа и хотели и тргувајте го вашиот пат до успехот
  • Играта за брзо тргување со имот е забавна за целото семејство

Main Menu