Noah’s Ark

790.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 1
  • Вoзраст: 6+
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Погрижете се сите животни, во парови, да влезат во бродот на Ное!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. решавање на проблеми
  2. просторен увид
  3. планирање
  4. логика
  5. концентрација

 

Main Menu