On a Scale of One to T-Rex

1,790.00 ден

Има залиха

  • Броj на играчи: 2-12
  • Времетраење: 15 мин.
  • Возраст: 7+
  • Издавач: Exploding Kittens
Спореди

Од креаторите на Exploding Kittens и Wolfgang Warsch (The Mind) доаѓа сосема нова семејна игра за забави за луѓе кои се лоши во шарадите

  • Изведете интересни и смешни акции со различен интензитет
  • Освојте поени со усогласување на вашиот интензитет со друг играч
  • Вклучува 139 картички и 58 токени
  • 5 минути за учење, 15 минути за игра, 2 – 8 играчи

Main Menu