Peek-A-Zoo

1,590.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 2 +
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Те гледам! Поставете ги блоковите правилно за да одговараат на сликата.

Животните во зоолошката градина сакаат да играат криенка! Можете ли да забележите со вашето око каде треба да одат овие животни? Изберете предизвик и обидете се да ги соберете вистинските коцки како што е прикажано на картичката за предизвик. Peek-A-Zoo е одлична едукативна игра за децата од предучилишна возраст да вежбаат јазични вештини, да ги учат боите, животните и концептите како погоре, долу, внатре и надвор. Оваа едукативна игра е изработена од квалитетен, издржлив картон и лесно се складира и носи со себе каде и да одите.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. визуелна перцепција
  3. решавање на проблеми
  4. јазик
  5. планирање

Main Menu