Peppa Pig Colorino

1,490.00 ден

Има залиха

  • Броj на играчи: 1
  • Времетраење: 15 мин.
  • Возраст: 2+
  • Издавач: Ravensburger
Спореди

Веселата игра за учење Peppa Pig Colorino од Ravensburger им овозможува на децата од 2 години да откријат секакви работи за боите на разигран начин. Тие учат да ги препознаваат различните бои, ги стимулира фините моторни вештини и ја промовира креативноста на детето.

Како да се игра Colorino: За да започнете, изберете слика. Има неколку убави примери како риба, пеперутка или куќа. Секоја слика има две страни, едната во боја за да можете да видите каде треба да оди, а другата црно-бела за да можете сами да одлучите кои бои сакате да ги користите. Ставете ја картичката во проѕирниот држач. Соберете ги боите што ви се потребни и поставете ги на вистинското место и кликнете на нив.

Учењето со Peppa Pig е секогаш многу забавно!

Main Menu