Peppa Pig Happy Family Life

590.00 ден

Има залиха

  • Содржина: 2 сложувалки со по 24 парчиња
  • Големина на сликите: 26 x 18 cm
  • Возраст: 4+
Спореди
SKU: PAZ40-3 Категорија: -> Како да нарачам?
  • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  • СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  • ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.
  • ГОБЛИН е официјален дистрибутер на Равенсбургер за Македонија.

Main Menu