Photosynthesis

2,790.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-4
  • Времетраење:  30-60 мин
  • Вoзраст: 10+
  • Издавач: Blue Orange 
Спореди

Сонцето светло сјае на крошната на шумата, а дрвјата ја користат оваа прекрасна енергија за да растат и да го развијат своето прекрасно зеленило. Мудро посеете ги своите култури и сенките на вашите растечки дрвја би можеле да ги забават вашите противници, но не заборавајте дека сонцето се врти околу шумата. Добредојдовте во светот на фотосинтезата, зелената стратешка игра на табла!

Main Menu