Pirates Crossfire

1,800.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Загрејте ги топовите… и умот!

Можете ли да ги навигирате вашите бродови за да го наместите непријателот во линија на огнот и да му ги потопите бродовите? Или ќе се одлучите за мир и ќе избегнете војна? Загрејте ги топовите – и умот – за да дознаете! Pirates Crossfire нуди 4 модови за играње и вклучува 80 предизвици (по 20 во секој мод).

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. планирање
  2. концентрација
  3. просторен увид
  4. решавање на проблеми
  5. флексибилно размислување

Main Menu