Полица P-07

1,390.00 ден

Има залиха

Сет од три двени ѕидни полици со различна должина од 30см, 40см и 50см.

Спореди

Димензии на трите елементи:

  • долга полица: 50х15х15
  • средна полица: 40х15х15
  • мала полица: 30х15х15

Дополнителни информации

Димензии 50 × 15 × 15 cm

Main Menu