Robot Factory

1,290.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Намести ги деловите и склопи ги роботите!

Деловите се на сите страни во фабриката за роботи. Можеш ли правилно да ги склопиш? Намести ги деловите на вистинските места и склопи ги роботите. 48 предизвици, од почетнички до најтешки нивоа.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. просторен увид
  3. решавање на проблеми
  4. планирање
  5. визуелна перцепција

Main Menu