Roll for the Galaxy

4,190.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-5
  • Времетраење:  45 мин
  • Вoзраст: 13+
  • Издавач: Rio Grande Games
Спореди

Roll for the Galaxy е игра со коцки за градење вселенски империи за 2-5 играчи. Вашите коцки го претставуваат вашето население, кого го насочувате да развива нови технологии, да населува светови и да испраќа стоки. Играчот кој најдобро управува со своите работници и ја гради најпросперитетната империја победува!

Оваа верзија на коцки на Race for the Galaxy ги носи играчите на ново патување низ Галаксијата, но со чувство на оригиналната игра.

Main Menu