Sleeping Beauty Deluxe

2,000.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 3-7
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди
Категории , Tag:

Си било еднаш…

Почуствувајте ја магијата на класичната бајка за Заспаната убавица, во логичката игра Sleeping Beauty Deluxe. Помогнете му на витезот да стигне до замокот на Заспаната убавица! Или помогнете и на Заспаната убавица сама да избега!

За да се скрши клетвата потребно е да се најде вистинскиот пат во лавиринтот!

Или пак, поинтересно ви е да бидете змејот! Кога сте во негова улога, потребно е да го спречите контактот на витезот и Заспаната убавица, попречувајќи ги премините во лавиринтот.

Покрај играва, производот содржи и сликовница со класичнава бајка, но овојпат со нов крај!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. планирање
  2. решавање на проблеми
  3. визуелна перцепција
  4. просторен увид

Main Menu