⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Small Star Empires

1,990.00 ден

Има залиха

  • Броj на играчи: 2-4
  • Времетраење: 10-30 мин
  • Возраст: 13+
  • Издавач: Archona Games
  • македонски издавач
Спореди
SKU: DI1080 Категорија: -> Како да нарачам?
Small Star Empires is a quick area control game for 2-4 players. In this game, players colonize the galaxy using their ships, which they move on a modular board containing hexagonal spaces (systems). The modular board is made up of seven different double-sided sector tiles, which allows for a different map and different experience each time you play the game.During a turn, a player must move one of their ships on the board. They can move the ship only in a straight line, as far away as they want, but they cannot go over systems controlled by other players. After moving the ship, the player has to choose whether to place a colony or a trade station in that system. Both of these mark control over the system until the end of the game, but the trade station gives the player bonus points for each adjacent system controlled by their opponents. The game ends when either all of the players have placed their colonies and trade stations on the board or until none of the players’ ships can move (because they have become blocked by other players’ systems).After the game ends, points are calculated. Each player gets one point for each planet that they have in their systems. (Systems have 1 to 3 planets on the board.) Players also earn points for Nebulae; the more they have from one color, the more points they earn, with bonus points from other special systems such as the Unexplored System Tiles, which are part of a variant in the game. After calculating the points, the player with the most points wins!

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu