⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Small World

3,790.00 ден

Има залиха

 • Броj играчи: 2-5
 • Времетраење:  60-90 мин
 • Возраст: +8
 • Издавач: Days of Wonder
Спореди

In Small World, players vie for conquest and control of a world that is simply too small to accommodate them all.

Designed by Philippe Keyaerts as a fantasy follow-up to his award-winning Vinci, Small World is inhabited by a zany cast of characters such as dwarves, wizards, amazons, giants, orcs, and even humans, who use their troops to occupy territory and conquer adjacent lands in order to push the other races off the face of the earth.

Picking the right combination from the 14 different fantasy races and 20 unique special powers, players rush to expand their empires – often at the expense of weaker neighbors. Yet they must also know when to push their own over-extended civilization into decline and ride a new one to victory!

Награди и признанија:

 • 2013 Gra Roku Game of the Year Winner
 • 2013 Gra Roku Game of the Year Nominee
 • 2011 Ludoteca Ideale Official Selection Winner
 • 2010 JoTa Best Wargame Nominee
 • 2010 JoTa Best Wargame Critic Award
 • 2010 JoTa Best Wargame Audience Award
 • 2010 JoTa Best Family Board Game Nominee
 • 2010 JoTa Best Family Board Game Critic Award
 • 2010 JoTa Best Family Board Game Audience Award
 • 2010 JoTa Best Artwork Nominee
 • 2010 Guldbrikken Special Jury Prize
 • 2010 Gouden Ludo Nominee
 • 2010 Golden Geek Best Wargame Nominee
 • 2010 Golden Geek Best Strategy Board Game Nominee
 • 2010 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
 • 2010 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation Nominee
 • 2010 Games Magazine Game of the Year Winner
 • 2010 Boardgames Australia Awards Best International Game Nominee
 • 2010 As d’Or – Jeu de l’Année Prix du Jury Winner
 • 2010 As d’Or – Jeu de l’Année Nominee
 • 2009 Tric Trac Nominee
 • 2009 Tric Trac d’Or
 • 2009 Spiel der Spiele Hit für Experten Recommended
 • 2009 Meeples’ Choice Award
 • 2009 Japan Boardgame Prize Voters’ Selection Nominee
 • 2009 International Gamers Awards – General Strategy; Multi-player Nominee
 • 2009 Golden Geek Best Wargame Nominee
 • 2009 Golden Geek Best Gamers’ Board Game Nominee
 • 2009 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
 • 2009 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation Nominee

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu