Smart Farmer

1,700.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 5+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

На фармата владее збрка! Коњите, кравите, овците и свињите, се измешани!

Помогнете му на фармерот, со своите три огради, да ги огради сите домашни животни во засебни простори и со засебен пристап до вода!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. просторен увид
  3. решавање на проблеми
  4. флексибилно размислување
  5. планирање

Main Menu