Smartcar 5×5

2,000.00 ден

Има залиха

Спореди

Склопи ја количката и вози!

Пет различни дрвени делови се потребни да се склопи количката, која потоа може да се вози.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. јазик
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. флексибилно размислување
  5. просторен увид

Main Menu