Squirrels Go Nuts!

1,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6 +
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Верверичките се подготвуаат за зима!

Помогнете им да ги сокријат лешниците!
Игра-сложувалка со 60 предизвици!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. решавање на проблеми

Main Menu