Temple Connection Dragon Edition

1,800.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Поврзи ги со патишта и мостови сите древни храмови!
80 предизвици во пет различни нивоа на тежина!
Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. решавање проблеми
  3. флексибилно размислување
  4. просторен увид
  5. планирање

Main Menu