Temple Trap

1,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Помрднете ги ѕидовите, наместете ги скалите, излезете од лавиринтот!

Почетните предизвици се решаваат во само неколку потези, но посложените бараат дури и по 50 придвижувања!

Само за вистински авантуристи!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. просторен увид
  3. решавање на проблеми
  4. флексибилно размислување
  5. планирање

Main Menu