⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Единечен чаршав со ластик + ГРАТИС навлака ⚠️⚠️⚠️

The Princes of Machu Picchu

3,190.00 ден

Има залиха

  • Броj на играчи: 2-5
  • Времетраење: 90 мин
  • Возраст: 12+
  • Издавач: Rio Grande Games
Спореди
SKU: DI106 Категорија: -> Како да нарачам?
When the Spaniards conquered the Incan Empire, only a few princes managed to flee into the mountains. Well-hidden high above the river Urabumba is a place the Spanish would never discover: The lost city of Machu Picchu. But beware! Is there a traitor among the princes, ready to reveal the location of the secret city to the Spaniards?Each player represents an Incan prince, whose workers will grow corn, feed llamas, plant coca, and manufacture ceramics and cloth. They try to engage Priests of the Condor, Priests of the Puma, and Virgins of the Sun. The game can end in 2 different ways:

  1. The Incans win by activating all priests and virgins in time
  2. The Spaniards win when they discover Machu Picchu

With an Incan victory, the prince who made the wisest sacrifices to the gods will win. With a Spanish victory, the princes who accumulated the most gold will get a multiplier to their score… but it may not be enough to win the game.

Players choose their actions by walking around with their prince on the city map.

Награди и признанија:

  • 2008 Jogo do Ano Nominee

 

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu