Treasure Island

1,790.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Потребни се авантуристи за да се најде античкиот храм на заборавениот остров!

Користете логика и дедукција, но внимавајте! На овој остров парчињата се менуваат! Најдете ги вистинските комбинации за да ги поставите парчињата и да го лоцирате античкиот храм. 80 предизвици кои ќе ве доведат до крајот на светот… или ќе ве турнат преку работ!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. планирање
  2. концентрација
  3. просторен увид
  4. решавање на проблеми
  5. визуелна перцепција.

Main Menu