Volkswagen T1 Surfer Edition

1,990.00 ден

Има залиха

  • 3 D сложувалка со 162 парчиња
  • Големина на сложувалката : 30.5 x 22.9 x 7.6 cm
  • Возраст: 10 +
Спореди
  • Високо-квалитетни компоненти – Сложувалките на Ravensburger се со врвен квалитет, содржина и материјал.
  • Перфектно совпаѓање – Без разлика која е големината на делчињата, секое од нив перефктно се совпаѓа.
  • Секое делче е уникатно – Ravensburger сложувалките се составени од делчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  • Ravensburger има традиција на изработка на сложувалки и игри, повеќе од 130 години.
  • Совршено изработените делчиња овозможуваат точно и лесно вклопување, без потреба од лепак!

Main Menu