Walk the Dog

1,700.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди
Категории , Tag:

Можете ли да ги спречите невољите, кога кучињата ќе се сретнат? Со помош на логика и дедукција спречете ги кучињата да се напаѓаат меѓусебно, а воедно внимавајте да не се заплеткате со врвките.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. планирање
  2. решавање на проблеми
  3. флексибилно размислување
  4. просторен увид
  5. логика

Main Menu