Walls & Warriors

1,800.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Поставете ги ѕидовите и заштитете ги вашите витези! Само умствената, а не физичката сила, може во тоа да ви помогне. Треба да ги одвоите со ѕидови вашите (сини) витези, од непријателските (црвени) витези.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. флексибилно размислување
  5. планирање

Main Menu