Back to the Future: Dice Through Time

2,490.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-4
  • Времетраење:  45-60 мин
  • Вoзраст: 10+
  • Издавач: Ravensburger
Спореди

Во оваа кооперативна игра со коцки, ќе ја преземете контролата врз DeLorean и ќе патувате низ целата филмска трилогија „Враќање во иднината“, завршувајќи незаборавни настани и враќајќи ги клучните ставки на нивното соодветно место и време пред тракерот OUTATIME да стигне до „Играта заврши“. Секој круг, вие и вашите колеги играчи ќе фрлате коцки за да ги одредите вашите дејства, кои вклучуваат патување низ времето, преместување на членовите на семејството Танен и многу повеќе.

Ќе ги користите вашите коцки за да ги завршите настаните од филмовите. Откако ќе заврши настанот, ќе нацртате картичка со ставка, која ќе треба да ја вратите со патување до годината и локацијата наведени на картичката. Потоа, тракерот OUTATIME се намалува – купувајќи ви повеќе време – и заработувате Ајнштајн токен. Ајнштајн токените обезбедуваат едно дејство кое секој може да го искористи подоцна. За малку, можете дури и да „бранувате“ коцки со ставање на вашиот простор на таблата, дозволувајќи им на другите играчи во идните години да ги земат и да ги користат!

Main Menu