⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Подарок крпа за плажа DUO TONE за секоја нарачка над 2000 денари ⚠️⚠️⚠️

CATAN 3D Edition

19,990.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 3-4
  • Времетраење:  60-120 мин
  • Вoзраст: 10+
  • Издавач: Catan Studio
Спореди

In CATAN, players try to be the dominant force on the island of Catan by building settlements, cities, and roads. On each turn, dice are rolled to determine what resources — sheep, wheat, wood, brick and ore — the island produces. Players spend these resources to build settlements, roads, and cities and to purchase development cards that have different effects. Each settlement and city you have is worth points, and you can gain additional points by building the longest road, acquiring the largest army, or collecting certain development cards. The first player to collect 10 points wins.

In CATAN: 3D Edition, the island of Catan rises off the table for an immersive experience like no other. Your settlements grow from fertile grain fields, and your cities nestle into the sides of majestic mountains. The look of the land is based on terrain tiles hand-sculpted by game designer Klaus Teuber. All of the terrain is hand-painted for stunning color, and the intricately-designed player pieces are antiqued for a look that’s full of history and character.

 

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu