⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Dr. Who Commander Decks (4 различни)

Има залиха

Contents:
  • 1 Foil-Etched Display commander
  • 2 Traditional Foils + 98 nonfoil cards
  • 10 Planechase cards
  • 2-card Collector Booster Sample Pack
  • 10 double-sided tokens
  • 1 Life Tracker
  • 1 Planar Die
  • 1 Deck Box
  • 1 strategy insert
  • 1 reference card
Спореди
SKU: WCMG37-4 Категорија: -> Како да нарачам?

Travel across the universe with the Doctor and their companions in the little blue box—the TARDIS—and help them protect the universe from threats of all kinds; or take on the role of the villain and vie for intergalactic domination.

In Commander, four players come together to show their strength and strategy, with one player coming out on top. Each 100-card ready-to-play Magic: The Gathering Universes Beyond: Doctor Who™ Commander Deck makes it easy for Commander fans in your store to grab a deck and play right away.

Each Commander Deck set includes 1 ready-to-play deck of 100 Magic cards (2 Traditional Foil Legendary cards, 98 nonfoil cards), 10 Planechase cards, a 2-card Collector Booster Sample Pack, 1 Foil-Etched Display Commander (a thick cardstock copy of the commander card with foil etched into the card’s border and art), 10 double-sided tokens, 1 deck box (can hold 100 sleeved cards), 1 Life Wheel, 1 Planar die, 1 strategy insert, and 1 reference card.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu