Flash

990.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-6
  • Времетраење:  10 мин
  • Вoзраст: 7+
  • Издавач: Blue Orange 
Спореди

За почеток, секој играч добива шест коцки. Некој избира предизвик за кругот: сите коцки рамномерни, три пара, прави, блиц!, итн. Со броење од три, секој почнува да се тркала…и да се тркала и да се тркала повторно, задржувајќи ги коцките што им се допаѓаат и повторно се обидуваат со други додека не ја постигнат комбинацијата. Свиткајте гром и можете да го направите кој било број што сакате. Откако ќе завршите, соберете го чипот со највисоки поени што е достапен и напишете го овој број на вашата табла за резултати. Одете на следниот предизвик и играјте ги сите осум кола. Кој има највисок резултат победува.

Ако се чувствувате дека среќата е на ваша страна, играјте Freestyle Flash и изберете го вашиот предизвик додека одите!

Main Menu