Grizzly Gears

1,790.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Завртете ги парчињата од сложувалката за да излезете од шумата!

Ротирајте ги дрвјата за да ги водите ликовите низ шумата… но внимавајте на мечката! Оригинална игра со загатки, со пресврт! Вие не сте надвор од шумата додека не ги решите сите 80 предизвици.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. планирање
  2. концентрација
  3. просторен увид
  4. решавање на проблеми
  5. визуелна перцепција.

Main Menu