⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Letter Jam

1,490.00 ден

Има залиха

  • Броj играчи: 2-6
  • Времетраење:  45 мин
  • Возраст: 10+
  • Издавач: CGE
Спореди

Letter Jam is a 2-6 player cooperative word game where players assist each other in composing meaningful words from letters around the table. The trick is holding the letter card so that it’s only visible to other players and not to you.

At the start of the game, each player receives a set of face-down letter cards that can be arranged to form an existing word. The setup can be prepared by using a special card scanning app, or by players selecting words for each other. Each player then puts their first card in their stand facing the other players without looking at it, and the game begins.

The game is played in turns. Each turn, players simultaneously search other players’ letters to see what words they can spell out (telling the others the length of the word they can make up). The player who offers the longest word can then be chosen as the clue giver.

The clue giver spells out their clue by putting numbered tokens in front of the other players. Number one goes to the player whose letter comes first in the clue, number two to the second letter etc. They can always use a wild card which can be any letter, but they cannot tell others which letter it represents.

Each player with a numbered token (or tokens) in front of them then tries to figure out what their letter is. If they do, they place the card face down before revealing the next letter. At the end of the game, players can then rearrange the cards to try to form an existing word. All players then reveal their cards to see if they were successful or not. The more players who have an existing word in front of them, the bigger their common success.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu