Lost Seas

1,290.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-4
  • Времетраење:  20-30 мин
  • Вoзраст: 7+
  • Издавач: Blue Orange 
Спореди

Има мноштво страшни приказни кои ги опкружуваат мистериозните непознати длабочини на Изгубените мориња. Гласини за џиновски кракени, пеколни вртлогови, огромни морски змии и непријателски напуштени острови се во изобилство, а само скелетни бродоломи остануваат како доказ за пробните минати експедиции. Време е да се вооружите со најновите инструменти за навигација и да се подготвите да запловите на вашата најхрабра експедиција досега, знаејќи дека ако успеете, славата ќе биде над вашите најлуди соништа и вашата карта ќе стане легенди.

Формирајте ја вашата сопствена легенда со исцртување на вашите подвизи во застрашувачките и непријателски изгубени мориња. Само најопасното и најхраброто патување ќе остане запишано во историјата.

Main Menu