⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

LOTR Journey in Middle Earth

7,990.00 ден

Има залиха

  • Броj на играчи: 1-5
  • Времетраење: 60-120 мин.
  • Возраст: 14+
  • Издавач: Fantasy Fight
Спореди

 

Embark on your own adventures in J.R.R. Tolkien’s iconic world with The Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth, a fully co-operative, app-supported board game for one to five players! You’ll battle villainous foes, make courageous choices, and strike a blow against the evil that threatens the land — all as part of a thrilling campaign that leads you across the storied hills and dales of Middle-earth.

Each individual game of Journeys in Middle-earth is a single adventure in a larger campaign. You’ll explore the vast and dynamic landscapes of Middle-earth, using your skills to survive the challenges that you encounter on these perilous quests. As you and your fellow heroes explore the wilderness and battle the dark forces arrayed against you, the game’s companion app guides you to reveal the looming forests, quiet clearings, and ancient halls of Middle-earth, while also controlling the enemies you encounter. Whether you’re venturing into the wild on your own or with close companions by your side, you can write your own legend in the history of Middle-earth.

Награди и признанија:

  • 2019 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee
  • 2019 Golden Geek Best Solo Board Game Nominee
  • 2019 Golden Geek Best Cooperative Game Nominee
  • 2019 Cardboard Republic Immersionist Laurel Nominee

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu