Paldea Friends Mini Tin

790.00 ден

Има залиха

  • In this Pokémon TCG: Paldea Friends Mini Tin, you’ll find:
    • 2 Pokémon TCG booster packs
    • 1 sticker sheet
    • A Pokémon art card showing the art from this Mini Tin—you can collect and combine all 5!
  • во коментар напишете со која слика сакате да го пратиме (доколку го нема тој ќе ви пратиме друг по случаен избор)
Спореди

Main Menu