Puzzle Beach

790.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-4
  • Вoзраст: 6+
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Лето е. Жешко е. Плажите се пренатрупани.

Помогнете им на децата да го најдат патот до своите пријатели и играчки, притоа не згазнувајќи никого на пренатрупаната плажа!

 

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. решавање на проблеми
  2. просторен увид
  3. планирање

 

Main Menu