Quadrillion

1,700.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Безброј предизвици и решенија!

Нема потреба од објаснување, само поставете ги таблите, на било кој начин и пополнете ги!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. визуелна перцепција

Main Menu