Сложувалка 120 парчиња

300.00 ден

Има залиха

Уникатен подарок за секого!
Персонализирана сложувалка со 120 парчиња со димензии во А4 формат
*Испратете ни ваша фотографија

Спореди

Уникатен подарок за секого!
Персонализирана сложувалка со 120 парчиња со димензии во А4 формат
*Испратете ни ваша фотографија

Дополнителни информации

Димензии 21 × 30 cm

Main Menu