Star Trek: Missions

1,290.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-6
  • Времетраење:  20 мин
  • Вoзраст: 14+
  • Издавач: WizKids
Спореди

Во Star Trek: Missions, ја истражувате целата мистерија и возбуда на галаксијата, со ликови, локации и опрема во познати групи или во чудни нови комбинации. Соберете екипаж со кој било од Командант Рајкер до ДаиМон Бок, фатете го Bat’leth и преземете предизвици како што се организирање дипломатска конференција или заробување во Холодекот!

Комбинациите во секоја рака создаваат сосема нова епизода од континуираната мисија на Enterprise. Направете ја најдобрата комбинација за да постигнете највисоки поени и да стигнете до победа.

Main Menu